Rakousko - dovolená - recenze

Ad Laca

👍 100 %
4 hodnocení
Ad Laca - Rakousko - dovolená - recenze

Ischgl / Kappl | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
13. ledna - 16. ledna 2022

6 817 Kč

Zobrazit nabídku ►

Ad Laca - Rakousko - dovolená - recenze v termínu od 13.01.2022 do 16.01.2022.

Ad Laca

👍 100 %
4 hodnocení
Ad Laca - Rakousko - dovolená - recenze

Ischgl / Kappl | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
27. ledna - 30. ledna 2022

6 817 Kč

Zobrazit nabídku ►

Ad Laca - Rakousko - dovolená - recenze v termínu od 27.01.2022 do 30.01.2022.

Ad Laca

👍 100 %
4 hodnocení
Ad Laca - Rakousko - dovolená - recenze

Ischgl / Kappl | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
20. ledna - 23. ledna 2022

6 817 Kč

Zobrazit nabídku ►

Ad Laca - Rakousko - dovolená - recenze v termínu od 20.01.2022 do 23.01.2022.

Ad Laca

👍 100 %
4 hodnocení
Ad Laca - Rakousko - dovolená - recenze

Ischgl / Kappl | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
6. ledna - 9. ledna 2022

6 817 Kč

Zobrazit nabídku ►

Ad Laca - Rakousko - dovolená - recenze v termínu od 06.01.2022 do 09.01.2022.

Ad Laca

👍 100 %
4 hodnocení
Ad Laca - Rakousko - dovolená - recenze

Ischgl / Kappl | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
9. ledna - 13. ledna 2022

6 817 Kč

Zobrazit nabídku ►

Ad Laca - Rakousko - dovolená - recenze v termínu od 09.01.2022 do 13.01.2022.

Ad Laca

👍 100 %
4 hodnocení
Ad Laca - Rakousko - dovolená - recenze

Ischgl / Kappl | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
16. ledna - 20. ledna 2022

6 817 Kč

Zobrazit nabídku ►

Ad Laca - Rakousko - dovolená - recenze v termínu od 16.01.2022 do 20.01.2022.

Ad Laca

👍 100 %
4 hodnocení
Ad Laca - Rakousko - dovolená - recenze

Ischgl / Kappl | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
9. ledna - 16. ledna 2022

13 635 Kč

Zobrazit nabídku ►

Ad Laca - Rakousko - dovolená - recenze v termínu od 09.01.2022 do 16.01.2022.

Wirlerhof

👍 100 %
3 hodnocení
Wirlerhof - Rakousko - dovolená - recenze

Ischgl / Kappl | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
13. února - 20. února 2022

33 424 Kč

Zobrazit nabídku ►

Wirlerhof - Rakousko - dovolená - recenze v termínu od 13.02.2022 do 20.02.2022.

Ad Laca

👍 100 %
4 hodnocení
Ad Laca - Rakousko - dovolená - recenze

Ischgl / Kappl | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
23. prosince - 26. prosince 2021

7 797 Kč

Zobrazit nabídku ►

Ad Laca - Rakousko - dovolená - recenze v termínu od 23.12.2021 do 26.12.2021.

Wirlerhof

👍 100 %
3 hodnocení
Wirlerhof - Rakousko - dovolená - recenze

Ischgl / Kappl | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
23. prosince - 26. prosince 2021

14 710 Kč

Zobrazit nabídku ►

Wirlerhof - Rakousko - dovolená - recenze v termínu od 23.12.2021 do 26.12.2021.

Zobrazeno 1-10 z celkem 13760

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru dovolené. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Rakousko - dovolená - recenze - nejlepší recenze

Rakousko - dovolená - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 100 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 3hvězdičkový Ad Laca. Recenze je udělená na základě 4 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je čtvrtek 13. ledna 2022 a den příjezdu/příletu je neděle 16. ledna 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 6 817 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 4 dní, 3 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Rakousko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze pro příjemné cestování bez stresu dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Ischgl / Kappl, kde se ubytování Ad Laca nachází se dostanete vlastním autem. Užijte si nádhernou zimní dovolenou First Minute v Rakousku v zimě s nejlepší recenzí v rezortu Ischgl / Kappl podle referencí od 4 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 100 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Rakousko - dovolená - recenze

Nejlevnější Rakousko - dovolená - recenze

Nejlevnější dovolenou Rakousko - dovolená - recenze pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování Falkensteiner Hotel Sonnenalpe. Svou rekreaci s odjezdem/odletem ve středu 28. září 2022 a příjezdem/příletem v pátek 30. září 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 4 110 Kč. Rekreace v resortu Nassfeld je v délce 3 dní - 2 nocí je a se stravou formou plná penze. Tato výhodná podzimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Rakousku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Falkensteiner Hotel Sonnenalpe v souvislosti s koronavirem. K rezervaci si můžete pro klidný pocit z cestování dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Falkensteiner Hotel Sonnenalpe je situován v letovisku Nassfeld. Doprava do letoviska Nassfeld je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější First Minute v Rakousku na podzim s průměrnou recenzí 96 % dle 30 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Rakousko - dovolená - recenze

Rakousko - dovolená - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Rakousku? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Schloss Lebenberg v letovisku Kitzbühel / Mittersill. Termín odjezdu/odletu je ve čtvrtek 9. prosince 2021 a datum příjezdu/příletu je v neděli 12. prosince 2021. Pobyt je v délce 4 dny - 3 noci s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 9 477 Kč se stravou formou polopenze. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Rakousku a o podmínkách dovolené v Schloss Lebenberg v souvislosti s Covidem. Pro bezpečné cestování si lze k online rezervaci zakoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Kitzbühel / Mittersill, kde se ubytování Schloss Lebenberg nachází, se dostanete vlastním autem. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné zimní dovolené v Rakousku. Průměrná recenze Schloss Lebenberg je 96 % podle referencí od 3 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Jaké jsou možnosti dovolené v Rakousku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Rakouska vyberte úvodní stránku v Rakouskolastminute.cz - dovolená Rakousko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022. Vaší dovolenou: Rakousko - dovolená - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Termín od: vyplňte datum nejbližšího odjezdu nebo odletu do Rakouska. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu z dovolené.
Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny volné zájezdy a pobyty v Rakousku 2021 a 2022, odpovídající vašemu výběru.

Doprava

Jaké jsou možnosti cestování a jak se nejlépe dostat do Rakouska? Pro pobyty v Rakousku lze využít tyto oblíbené způsoby dopravy: autem.
Dopravu vybírejte zaškrtnutím jedné nebo více možností ve vyhledávacím formuláři. Čím více možností vyberete, tím více volných termínů se vám zobrazí. Mezi základní možnosti patří vlastní doprava a doprava letecky. Dovolenou v Rakousku letecky 2021/2022 lze konkrétněji vybrat zaškrtnutím příslušného místa odletu. Obecně jsou dostupná tuzemská letiště Brno, Praha, Pardubice, Ostrava a Karlovy Vary. Z Východních Čech se dají využít slovenská letiště Bratislava, Košice, Poprad a Sliač, v Západních Čechách zase německá letiště Drážďany a Mnichov. V Severních Čechách se nabízí využít polská letiště Katovice, Krakov a Warszawa, v Jižních Čechách zase rakouské letiště ve Vídni, případně maďarské v Budapešti.

Strava

Neomezujte ale zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chcete li například ubytování v Rakousku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive, případně Ultra All Inclusive.
Dobře také zvažte, jestli se vyplatí si na dovolenou v Rakousku připlatit za lepší stravu, například formou Light All Inclusive, All Inclusive nebo Ultra All Inclusive. Pokud zvolíte pobyt bez stravy, bude jídlo nutné dokupovat přímo v Rakousku a cena dovolené se tím nakonec může značně prodražit. Kvalitu stravy v konkrétním ubytovacím zařízení si lze dopředu ověřit pomocí recenzí ostatních cestovatelů.

Termín

Volný termín jednoduše zvolíte v sekci First Minute, Last Minute nebo dovolené 2021, případně dovolené 2022. Rekreaci však nejlépe (nejpřesněji) vyberete pomocí vyhledávacího formuláře. Snažte se pokud možno nevolit termíny odjezdu nebo odletu a návratu nebo příletu z rekreace v Rakousku příliš blízko u sebe, neboť se pak výrazně snižuje počet dostupných termínů a ubytovacích zařízení. Termín můžete upřesnit zvolením měsíce v příslušném ročním období. Vyberte si v Rakousku svou jarní dovolenou o Velikonocích v březnu, v dubnu, v květnu, letní dovolenou a prázdniny v červnu, v červenci, v srpnu, podzimní pobyty v září, v říjnu, v listopadu, nebo zimní rekreaci o Vánocích nebo Silvestra v Rakousku v prosinci, v lednu nebo v únoru. Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Bulharska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Bulharsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Bulharsko v měsících červen, červenec a srpen - Bulharsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Bulharsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.

Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Rakouska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Rakousku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Rakousko v měsících červen, červenec a srpen - Rakousko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Rakousku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.
Nemáte ještě konkrétní představu kdy chcete do Rakouska jet? Svou rekreaci si můžete vybrat z Last Minute a Super Last Minute pobytů v současném roce 2021 nebo si naplánovat cestu jako First Minute v příštím roce 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Rakousku můžete vybrat z následujících 41 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Rakouskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Rakousku můžete vyzkoušet například také web Dovolená Rakousko. Zajímají vás možnosti rekreace dovolená v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou dovolená jako Kypr dovolená - recenze, Maďarsko dovolená - recenze nebo například Madeira dovolená - recenze či Maledivy dovolená - recenze.

Rakousko - dovolená - recenze - recenze

Almhotel Kärnten - Nassfeld

Byli jsme naprosto nadšení. Protože ale nevyšlo počasí a nestihli jsme si všechny sjezdovky při azurovém nebi vychutnat, musíme přijet příští rok znovu. Moc se těšíme a každému budeme doporučovat.více recenzí

Falkensteiner Hotel Sonnenalpe - Nassfeld

Absolutní spokojenostvíce recenzí

Sportpension Geisler - Achensee

Penzion je v malebném a tichém městečku Achenkirch. K jezeru Achensee je to po silnici lemované chodníky kousek. Poblíž penzionu je možnost nakupování v samoobsluze. V místě pobytu je možnost rozmanitých výletů, které si můžete zvolit dle náročnosti. Pro děti ideální trasy ke dvěma vodopádům, ale častěji budete za hezkého počasí spíše na břehu Achensee. U jezera si děti vyhrají na různých prolézačkách a vodních hrátkách. Kdo je odvážnější a nevadí mu studená voda, může se vykoupat přímo v jezeru. Po jezeře jezdí každou hodinu lodní spojení s několika zastávkami po jezeře.více recenzí

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Rakouskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Rakouska. Web Rakouskolastminute.cz využívá cookies.