Achensee v březnu - recenze - Rakousko

Apartments Am Bärenkopf

Apartments Am Bärenkopf - Achensee v březnu - recenze - Rakousko

Achensee | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ bez stravy
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
26. března - 2. dubna 2022

5 380 Kč

Zobrazit nabídku ►

TV, Klidná lokalita, Wifi zdarma, Kuchyňský kout

➜ od centra města: 800 m   ➜ od sjezdovky: 1000 m

Apartments Am Bärenkopf

Apartments Am Bärenkopf - Achensee v březnu - recenze - Rakousko

Achensee | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ bez stravy
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
12. března - 19. března 2022

6 016 Kč

Zobrazit nabídku ►

TV, Klidná lokalita, Wifi zdarma, Kuchyňský kout

➜ od centra města: 800 m   ➜ od sjezdovky: 1000 m

Apartments Am Bärenkopf

Apartments Am Bärenkopf - Achensee v březnu - recenze - Rakousko

Achensee | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ bez stravy
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
5. března - 12. března 2022

6 016 Kč

Zobrazit nabídku ►

TV, Klidná lokalita, Wifi zdarma, Kuchyňský kout

➜ od centra města: 800 m   ➜ od sjezdovky: 1000 m

Apartments Am Bärenkopf

Apartments Am Bärenkopf - Achensee v březnu - recenze - Rakousko

Achensee | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ bez stravy
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
19. března - 26. března 2022

5 380 Kč

Zobrazit nabídku ►

TV, Klidná lokalita, Wifi zdarma, Kuchyňský kout

➜ od centra města: 800 m   ➜ od sjezdovky: 1000 m

Zobrazeno 1-4 z celkem 4

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 4 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Achensee v březnu - recenze - Rakousko - nejlepší recenze

Achensee v březnu - recenze - Rakousko - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 0 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Apartments Am Bärenkopf. Recenze je udělená na základě 0 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto týdenní dovolenou je sobota 26. března 2022 a den příjezdu/příletu je sobota 2. dubna 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 5 380 Kč. Pobyt je bez stravy v délce 8 dní, 7 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Achensee a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Achensee, kde se ubytování Apartments Am Bärenkopf nachází se dostanete vlastním autem. Užijte si nádhernou jarní dovolenou First Minute v Rakousku na jaře s nejlepší recenzí v rezortu Achensee.

Nejlevnější Achensee v březnu - recenze - Rakousko

Nejlevnější Achensee v březnu - recenze - Rakousko

Nejlevnější dovolenou Achensee v březnu - recenze - Rakousko pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování Apartments Am Bärenkopf. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v sobotu 26. března 2022 a příjezdem/příletem v sobotu 2. dubna 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 5 380 Kč. Rekreace v resortu Achensee je v délce 8 dní - 7 nocí je a bez stravy. Tato výhodná jarní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Rakousku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Apartments Am Bärenkopf v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Apartments Am Bärenkopf je situován v letovisku Achensee. Doprava do letoviska Achensee je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější First Minute v Rakousku na jaře.

Luxusní Achensee v březnu - recenze - Rakousko

Achensee v březnu - recenze - Rakousko - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Rakousku? Zkuste přepychový luxusní 4hvězdičkový Apartments Am Bärenkopf v letovisku Achensee. Termín odjezdu/odletu je v sobotu 12. března 2022 a datum příjezdu/příletu je v sobotu 19. března 2022. Pobyt je v délce 8 dní - 7 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 6 016 Kč bez stravy. Tato lákavá nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Rakousku a o podmínkách dovolené v Apartments Am Bärenkopf v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Achensee, kde se ubytování Apartments Am Bärenkopf nachází, se dostanete vlastním autem. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné jarní dovolené First Minute v Rakousku.

Achensee v březnu - recenze - Rakousko - recenze

Achensee v březnu - recenze - Rakousko - nebyla nalezena žádná recenze.

Jaké jsou možnosti dovolené v letovisku Achensee v Rakousku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Rakouska vyberte úvodní stránku v Rakouskolastminute.cz - dovolená Rakousko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Rakousku můžete vybrat z následujících 41 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Rakouskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v letovisku Achensee můžete vyzkoušet například také stránky Dovolená Achensee. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Vietnam, pobyty Albánie 2021 nebo například zájezdy Bulharsko 2021 či Last Minute Česká republika.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Achensee v březnu - recenze - Rakousko můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Rakousku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Rakouskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Rakouska. Web Rakouskolastminute.cz využívá cookies.