Achensee - recenze - Rakousko

Rotspitz

Rotspitz - Achensee - recenze - Rakousko

Achensee | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
8. srpna - 12. srpna 2021

10 520 Kč

Zobrazit nabídku ►

Rotspitz

Rotspitz - Achensee - recenze - Rakousko

Achensee | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
19. srpna - 25. srpna 2021

11 558 Kč  10 980 Kč

Zobrazit nabídku ►

Rotspitz

Rotspitz - Achensee - recenze - Rakousko

Achensee | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
4. září - 10. září 2021

11 558 Kč  10 980 Kč

Zobrazit nabídku ►

Rotspitz

Rotspitz - Achensee - recenze - Rakousko

Achensee | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
21. října - 28. října 2021

11 126 Kč  10 570 Kč

Zobrazit nabídku ►

Rotspitz

Rotspitz - Achensee - recenze - Rakousko

Achensee | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
20. srpna - 26. srpna 2021

11 558 Kč  10 980 Kč

Zobrazit nabídku ►

Rotspitz

Rotspitz - Achensee - recenze - Rakousko

Achensee | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
26. srpna - 5. září 2021

19 263 Kč  18 300 Kč

Zobrazit nabídku ►

Rotspitz

Rotspitz - Achensee - recenze - Rakousko

Achensee | Rakousko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
30. července - 9. srpna 2021

19 263 Kč  18 300 Kč

Zobrazit nabídku ►

Das Kronthaler

Das Kronthaler - Achensee - recenze - Rakousko

    Achensee | Rakousko
    vlastní doprava
    🍽️ polopenze
    📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
    1. srpna - 8. srpna 2021

    33 709 Kč  32 024 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Vnitřní bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Hotelová restaurace, Půjčovna kol

    Rotspitz

    Rotspitz - Achensee - recenze - Rakousko

    Achensee | Rakousko
    vlastní doprava
    🍽️ polopenze
    📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
    16. července - 25. července 2021

    23 670 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Rotspitz

    Rotspitz - Achensee - recenze - Rakousko

    Achensee | Rakousko
    vlastní doprava
    🍽️ snídaně
    📅 9 dní (8 nocí) dovolené s recenzí
    2. července - 10. července 2021

    12 716 Kč  12 080 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Zobrazeno 1-10 z celkem 502

    Top nabídky

    Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

    Achensee - recenze - Rakousko - nejlepší recenze

    Achensee - recenze - Rakousko - nejlepší recenze

    Nejlepší recenze 0 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 3hvězdičkový Rotspitz. Recenze je udělená na základě 0 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je neděle 8. srpna 2021 a den příjezdu/příletu je čtvrtek 12. srpna 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 10 520 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 5 dní, 4 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Achensee a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Achensee, kde se ubytování Rotspitz nachází se dostanete vlastním autem. Užijte si nádhernou letní dovolenou v Rakousku v létě o prázdninách s nejlepší recenzí v rezortu Achensee.

    Nejlevnější Achensee - recenze - Rakousko

    Nejlevnější Achensee - recenze - Rakousko

    Nejlevnější dovolenou Achensee - recenze - Rakousko pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Rotspitz. Svou rekreaci s odjezdem/odletem ve čtvrtek 12. srpna 2021 a příjezdem/příletem v pondělí 16. srpna 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 7 320 Kč. Rekreace v resortu Achensee je v délce 5 dní - 4 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná letní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Rakousku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Rotspitz v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 5 % z původní prodejní ceny 7 705 Kč. Rotspitz je situován v letovisku Achensee. Doprava do letoviska v lokalitě Achensee je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější v Rakousku v létě o prázdninách.

    Luxusní Achensee - recenze - Rakousko

    Achensee - recenze - Rakousko - nejlepší recenze

    Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Rakousku? Zkuste přepychový luxusní 3hvězdičkový Rotspitz v letovisku Achensee. Termín odjezdu/odletu je ve čtvrtek 19. srpna 2021 a datum příjezdu/příletu je ve středu 25. srpna 2021. Pobyt je v délce 7 dní - 6 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 10 980 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Rakousku a o podmínkách dovolené v Rotspitz v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín v létě o prázdninách zahrnuje aktuálně slevu 5 % z původní ceníkové ceny 11 558 Kč. Do lokality Achensee, kde se ubytování Rotspitz nachází, se dostanete vlastním autem. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené v Rakousku.

    Achensee - recenze - Rakousko - recenze

    Achensee - recenze - Rakousko - nebyla nalezena žádná recenze.

    Jaké jsou možnosti dovolené v letovisku Achensee v Rakousku?

    Dovolená a Last Minute

    Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Rakouska vyberte úvodní stránku v Rakouskolastminute.cz - dovolená Rakousko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


    Výběr lokality

    Svůj pobyt v Rakousku můžete vybrat z následujících 41 letovisek / rezortů:

    Alternativní dovolená

    Nevybrali jste si v Rakouskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v letovisku Achensee můžete vyzkoušet například také stránky Dovolená Achensee. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Malta, pobyty Mauricius 2021 nebo například zájezdy Norsko 2021 či Last Minute Polsko.

    Vyhledávání zájezdů
    Vaší dovolenou: Achensee - recenze - Rakousko můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Rakousku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
    Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

    Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
    Copyright © 2021. Rakouskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Rakouska. Web Rakouskolastminute.cz využívá cookies.